Hem och bort världscup 2018 tröjor för Peru

Kom juni i år kommer en rad färgglada VM 2018 matchtröja att strålas in i vardagsrum runt om i världen, vilket berättar beundran, intrig och utan tvekan det udda fallet av förvirring.

Av de 32 lag som deltar har hittills bara 26 bekräftat hem och borta tröjor inklusive Peru. Det finns inget särskilt om Peru VM 2018 fotbollströja men det kommer fortfarande att ha sin traditionella färgröd linje. Deras senaste kitleverantörer var Umbro, men de kommer att byta till maraton från 2018. Denna affär är officiellt inrättad att träda i kraft från början av 2018, så världscupen i juni kommer säkert att se en utflykt i den nya Peru fotbollströjor.

Tröjan kommer att vara tillgänglig för försäljning nu, i butiker och på fotbollstrojabutik.com

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>