Joachim Löw: Jag skulle hålla fast vid Messi

Messi och Ronaldo har cementerat sin status som två av de största aktörerna i modern tid, med duoen som dominerar Ballon d’Or-priserna under de senaste tio åren. De bär Billiga fotbollströjor och inspirerar många fans på arenan. Tyskland tränare Joachim Löw, säger att han skulle ta Lionel Messi framför Cristiano Ronaldo för hans sida, och tro på att Barcelona framåt är en mer ”komplett spelare”. Förutom att ”målmål är Messi ett geni som ger 30 till 40 assisterar varje säsong i 10 år, samt att göra 50 eller så mål.” Talande till Bild sa 48-åringen: ”Jag skulle hålla fast vid Messi.”

Å andra sidan erkände 25-åringen Coutinho, med Barcelona tröja, att han var nervös i den argentinska närvaron först och till och med uttryckte sin spänning efter sin fru efter att ha haft middag med 30-åringen. Han sa: ”Jag tänkte:” Du är den bästa spelaren i världen! ” Men jag såg att han är en otrolig person och han är super avslappnad. När jag kom hem sa jag till min fru: ”Caramba! Jag har ätit med Messi! ” Och vi skrattade båda på huvudet, det var väldigt roligt. ”

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>